Voetreflexologie de spiegel van de mens!

Op de voeten zitten namelijk punten die corresponderen met ons lichaam, zoals je botten, spieren en organen. Het unieke van reflexologie is, dat de gehele methode bestaat uit, het gebruiken van de duim/en of vingers om deze plaatsen met diverse technieken te bewerken.

Bij voetreflexologie gaat de energie weer stromen. Je kunt het vergelijken met een kabbelend beekje, waarbij het water niet meer goed doorstroomt omdat er stenen in de weg liggen. Zo gaat dat ook met ons lichaam. Is de balans in het lichaam verstoord, dan kan de energie niet meer goed stromen.

Wanneer voetreflexologie?
Heb je vaak klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, rug en nek of schouderklachten, overgangsklachten menstruatiepijnen, een burn-out of weinig energie? Probeer dan eens voetreflexologie.

In overleg stellen we een behandelplan op, waarbij we afspraken maken over bijvoorbeeld de duur van de behandelingen. Maar wil je gewoon eens even ontspannen, ook dan biedt voetreflexologie uitkomst. Even heerlijk tijd voor jezelf.

Behandelingsduur: 45 min € 35,-.
foto2

foto7

 

Cosmetische voetverzorging:

Een cosmetische voetverzorging is een heerlijke verzorgende behandeling van je voeten.

De behandeling bestaat uit een voetenbad en scrub van de voeten. Daarna wordt een verkoelend of verwarmend masker op de voeten aangebracht. Tot slot volgt er een uitgebreide voetmassage.

Behandelingsduur: 45 min € 35,-.

Werktijden

Maandag 9.30 16.30 uur
Dinsdag 9.30 16.30 uur
Woensdag 9.30 16.30 uur
Donderdag 9.30 16.30 uur
Vrijdag 9.30 16.30 uur
 
's avonds
Maandag 18.30 21.00 uur
Dinsdag 18.30 21.00 uur
Donderdag 18.30 21.00 uur
Voor een massage dient u eerst een telefonische afspraak te maken